Uw goederen verschepen met BASAMRO Shipping-2

BASAMRO Shipping verzorgt de wereldwijde expeditie van al uw goederen. Of het nu gaat om zeecontainers uit het Verre Oosten of luchtvracht voor de Verenigde Staten: wij bieden u de transportoplossing die het beste aansluit op uw wensen en eisen voor een concurrerende prijs.

Wij gaan geen enkele transportuitdaging uit de weg. Een compleet vrachtvliegtuig charteren naar Wladiwostok? Een grootschalig kippertransport regelen binnen Frankrijk? Wij hebben het al eens gedaan.

Wereldwijd netwerk van partners

Het is onze taak om voor elke zending de beste vervoerder of reder te vinden. In de bijna dertig jaar dat BASAMRO Shipping actief is, hebben we een wereldwijd netwerk van partners opgebouwd die samen met ons op zoek gaan naar de juiste specialist voor uw transport, waar dat ook mag plaatsvinden.

BASAMRO Shipping heeft uitgebreide ervaring met staal. Met hetzelfde gemak regelen wij echter overzees transport van hout, papier, chemicaliën en welk ander product dan ook. Daarnaast vervoeren wij steeds vaker projectmatige lading, denk aan grote industriële machines tot complete patrouilleboten aan toe.

Shipping is specialistenwerk

Onze disponenten nemen u het hele traject uit handen, inclusief douaneformaliteiten, inspecties, bemonstering en alle andere activiteiten. Zij zijn op de hoogte van de relevante regelgeving in binnen- en buitenland en informeren zich doorlopend over internationale ontwikkelingen die impact op uw transport kunnen hebben. Uw goederen zijn bij ons in vertrouwde handen.

Bekijk ook onze diensten voor het Verre Oosten, zoals import uit Indonesië en import of export naar China. Of bekijk wat we voor u kunnen betekenen als het gaat om transport naar Rusland.

Direct een offerte aanvragen