Uw partner voor China import / export-2

China is een enorme markt die snel verandert. BASAMRO Shipping heeft specialisten met jarenlange werkervaring in Hong Kong en Shanghai die deze markt uitstekend kennen. Zij verzorgen graag uw import vanuit China of export naar dit land.

Daarnaast werken wij in China met een lokale agent, een professionele partner die het hele import / export traject vanaf de fabriek naar de haven en de verscheping naar Europa begeleidt. Zij regelen de papieren, monitoren het transport en zorgen voor een tijdige verscheping.

Import vanuit China van deur tot deur

De diensten van BASAMRO Shipping houden niet op als uw container op het schip staat. Wij verzorgen het complete transport van deur tot deur. Of de fabriek nu in Shanghai staat of in één van de vele, opkomende industriesteden in het binnenland: samen met onze lokale agent zorgen wij ervoor dat uw import vanuit China op tijd in uw eigen warehouse arriveert. Ook verzorgen wij de douaneafhandeling van uw zendingen.

Wilt u meer weten over China import en export? Neem contact op met ons of lees wat we kunnen betekenen voor uw transport naar Rusland, import uit India of export naar Brazilië.

Direct een offerte aanvragen