Betrouwbaar en voordelig importeren uit India-2

India is een snelgroeiende producent van staal, machines en textiel, waarvan we ook in West-Europa steeds meer gebruikmaken. BASAMRO Shipping is uw betrouwbare partner voor al uw import uit India. Wij garanderen u een goede service en scherpe tarieven.

Met een lokale agent beschikken we over een deskundige en betrouwbare partner in Mumbai, veruit de grootste havenstad van India. Maar liefst zeventig procent van alle containers in India wordt afgehandeld in de directe omgeving van Mumbai. Samen met een lokale agent zorgen we ervoor dat ook uw container veilig en op tijd in Nederland aankomt.

Importeren vanuit India van deur tot deur

De diensten van BASAMRO Shipping houden niet op als uw container op het schip staat. Wij verzorgen het complete transport van deur tot deur. Of de fabriek nu in Mumbai staat of verderop in het binnenland: wij zorgen ervoor dat uw import vanuit India op tijd in uw eigen warehouse arriveert. Ook verzorgen wij de douaneafhandeling van uw zendingen.

Wilt u meer weten over importeren uit India? Neem contact op met ons of lees wat we kunnen betekenen voor uw export naar Brazilië, import uit China of transport naar Rusland.

Direct een offerte aanvragen