Transport Rusland

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor transport van Rusland naar Nederland en andersom?
Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.

Shipping Russia

De afdeling Shipping Russia van BASAMRO bestaat uit drie specialisten die de taal van onze Russische agenten en van de lokale instanties spreken. Dat is een groot voordeel in een land met een totaal andere werkcultuur dan West-Europa. Onze Russische collega’s zorgen mede daardoor voor een vlekkeloos en ongestoord transport van en naar Rusland.

Rusland transport betekent in de praktijk vaak een combinatie van zeevracht, spoorvervoer en/of wegtransport. Als het moet, charteren wij voor u zelfs een compleet vliegtuig naar Wladiwostok. Wij kunnen u aangeven welke combinatie van modaliteiten in uw specifieke geval de beste logistieke prestaties tegen de laagste prijs oplevert.

Meer informatie over ons transport naar Rusland?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Transport naar Rusland voorbij Sint Petersburg

Een transport naar Rusland start vaak met een schip naar Sint-Petersburg. BASAMRO kijkt echter verder dan deze havenstad. De haven van Moermansk kan bijvoorbeeld een aantrekkelijk alternatief zijn om de drukbevaren Finse Golf te vermijden.

Wij vervoeren allerlei producten, van staal tot chemicaliën en van hout tot papier. Ook voor projectmatige lading zijn wij uw partner. Het verschepen van een patrouilleboot via Antwerpen en Zuid-Korea naar het oosten van Rusland? Wij hebben het al eens gedaan.

Vraag een offerte aan voor uw transport

Heeft u vragen over het transport tussen Rusland en Nederland? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op voor extra informatie.

Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen enkele dagen een op maat gemaakt advies.