Wij weten wat coiltransport inhoudt

Koud- of warmgewalst staal, gebeitst of geolied: BASAMRO weet waarover u praat. Wij bedienen de staalsector al jarenlang en kennen de staalsoorten en de formaten waarmee u werkt. Wij zijn op de hoogte van de eisen waaraan transport van coils, balken, buizen en andere walserijproducten moet voldoen en houden daarmee rekening.

Ons centrum van expertise op het gebied van coiltransport is BASAMRO Aachen. Deze vestiging stond oorspronkelijk in Aachen, maar is in 2009 weer verplaatst naar Heerlen. Vanuit deze vestiging organiseren we al jarenlang het transport van en naar het Ruhrgebied en plaatsen als Luik en Maastricht. Nu bemiddelt BASAMRO Aachen in wegtransporten binnen heel Duitsland (innerdeutsche Transporte) en België.

Trailers voor coiltransport

BASAMRO beschikt over eigen trailers voor coiltransport, waardoor wij altijd aan uw transportvraag kunnen voldoen. Deze trailers zijn voorzien van een coilgoot en van de juiste hulpmiddelen om de coils vast te zetten.

Natuurlijk regelt BASAMRO niet alleen het coiltransport over de weg, maar verzorgen wij ook zeevracht, binnenvaart of spoorvervoer. Ook coiltransport per container behoort tot de mogelijkheden. Welke vervoerswijze u ook kiest, wij zorgen voor de juiste planning en de juiste documenten

Transport van andere producten

Naast staal vervoeren wij ook andere producten, van non-ferro metalen tot chemicaliën en van hout tot papier. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Andere landen

Naast transport naar Duitsland bedient BASAMRO heel Europa inclusief transport naar Rusland. Ook buiten Europa kunnen wij u van dienst zijn, denk aan import vanuit China, import uit India of import vanuit Indonesië.

Direct een offerte aanvragen