Transport Bulgarije

Of u nu een grote lading naar Sofia heeft of een kleine zending naar een onbekend dorpje middenin het land, BASAMRO Transport weet de weg en verzorgt uw transport naar Bulgarije tot aan de deur. Dankzij ons grote netwerk van lokale partners waar wij al jaren mee samenwerken, wordt uw transport naar Bulgarije tot in de puntjes geregeld.

Totaalservice voor transport naar Bulgarije

Nederland heeft een plek in de top 10 van handelspartners van Bulgarije. Daarom verzorgen wij regelmatig transport naar Bulgarije en zijn wij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Bij BASAMRO Transport kunt u zowel terecht voor import uit – als export naar Bulgarije. Daarnaast worden ook de tijdelijke opslag van goederen, het bundelen van zendingen voor u geregeld. Leg bij ons ieder gewenst vraagstuk voor en wij vinden samen met u een passende oplossing.

Snel en voordelige export naar Bulgarije

Zowel voor een deellading als voor een complete zending bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service. Wij zorgen dat uw transport van Bulgarije naar Nederland of andersom zo snel en voordelig mogelijk op de plaats van bestemming arriveert. Van standaard wegtransport per tautliner of container tot speciaal transport voor extreme ladingen, BASAMRO is uw specialist voor transport in Bulgarije.

Neem direct vrijblijvend contact met ons op voor advies en informatie over transport naar Bulgarije of vraag online een offerte op.

Direct een offerte aanvragen