BASAMRO; uw ervaren partner in coiltransport

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw coiltransport? Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.

Wij weten wat coiltransport inhoudt

Koud- of warmgewalst staal, gebeitst of geolied: BASAMRO weet waarover u praat. Wij bedienen de staalsector al jarenlang en kennen de staalsoorten en de formaten waarmee u werkt. Wij zijn op de hoogte van de eisen waaraan transport van coils, balken, buizen en andere walserijproducten moet voldoen en houden daarmee rekening.

Ons centrum van expertise op het gebied van coiltransport is BASAMRO Aachen. Deze vestiging stond oorspronkelijk in Aachen, maar is in 2009 weer verplaatst naar Heerlen. Vanuit deze vestiging organiseren we al jarenlang het transport van en naar het Ruhrgebied en plaatsen als Luik en Maastricht. Nu bemiddelt BASAMRO Aachen in wegtransporten binnen heel Duitsland (innerdeutsche Transporte) en België.

Trailers voor coiltransport

BASAMRO beschikt over eigen trailers voor coiltransport, waardoor wij altijd aan uw transportvraag kunnen voldoen. Deze trailers zijn voorzien van een coilgoot en van de juiste hulpmiddelen om de coils vast te zetten.

Natuurlijk regelt BASAMRO niet alleen het coiltransport over de weg, maar verzorgen wij ook zeevracht, binnenvaart of spoorvervoer. Ook coiltransport per container behoort tot de mogelijkheden. Welke vervoerswijze u ook kiest, wij zorgen voor de juiste planning en de juiste documenten

Transport van andere producten

Naast staal vervoeren wij ook andere producten, van non-ferro metalen tot chemicaliën en van hout tot papier. Neem contact met ons op voor meer informatie.

BASAMRO is uw transportpartner

BASAMRO is de transportpartner die u kan helpen met alle vormen van uw transport. Wij ontzorgen u van begin tot eind. BASAMRO als transportpartner brengt veel voordelen met zich mee:

  • We kopen al ons transport onafhankelijk in
  • Geen order is ons te groot
  • We opereren wereldwijd
  • BASAMRO is 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Vraag een offerte aan voor uw transport

Naast transport naar Duitsland bedient BASAMRO heel Europa inclusief transport naar Rusland. Ook buiten Europa kunnen wij u van dienst zijn, denk aan China, India of Indonesië.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met een van onze deskundige medewerkers op voor vrijblijvend advies, of vraag direct een online offerte aan.