Een ervaren partij in plastic- en kunststoftransport

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw plastic- en kunsstoftransport? Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.

Voor al uw plastic- en kunststoftransport

Bent u op zoek naar een partner die uw plastic- en kunststoftransport uit handen neemt? BASAMRO help u met al uw transportvragen rondom plastic en kunststof. Plastic en kunststof heb je in alle soorten en maten het is daarom belangrijk dat je samenwerkt met een ervaren en flexibele partner. Wij denken altijd met u mee en gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw transportvraag.

BASAMRO is bekend met veel verschillende vormen van plastic- en kunststoftransport. Een vracht met enkele grote producten, duizenden kleine en alles ertussenin, BASAMRO heeft kennis, ervaring en de juiste partners om uw plastic en kunststof kostenefficiënt te vervoeren. Zowel nationaal, Europees als wereldwijd.

Wegtransport en zeetransport

BASAMRO heeft door jarenlange ervaring veel betrouwbare relaties opgebouwd in veel verschillende sectoren. BASAMRO is gespecialiseerd in zowel wegtransport als in zeetransport. BASAMRO is uiterst bekwaam in het vervoeren van alle verschillende soorten plastic en kunststof.

BASAMRO voor uw plastic- en kunststoftransport

BASAMRO is de transportpartner die u kan helpen met alle plastic- en kunststoftransport vragen. Wij ontzorgen u van begin tot eind. BASAMRO als transportpartner brengt veel voordelen met zich mee:

  • We kopen al ons transport onafhankelijk in
  • Geen order is ons te groot
  • We opereren wereldwijd
  • BASAMRO is 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Vraag een offerte aan voor uw transport

Door onze jarenlange ervaring met import en export van plastic en kunststof profiteert u bij ons van een voordelige concurrerende prijs. Of u nu een deellading of complete zending nodig heeft, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met een van onze deskundige medewerkers op voor vrijblijvend advies, of vraag direct een online offerte aan.