Wegtransport Polen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor transport van Polen naar Nederland en andersom?
Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.

Transport Polen

Bij onze vestiging in Heerlen hebben wij mensen in dienst die Pools spreken en op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Onze professionele medewerkers gaan op een snelle en doeltreffende manier op zoek naar de beste oplossing. Het regelen van uw transport naar Polen was nog nooit zo gemakkelijk.

Een professioneel uitgebreid netwerk in Polen

Polen zijn rasechte handelaren en compromissen worden niet zomaar gemaakt. Hiervoor moet u doorgaans langer zakendoen en een vertrouwensband hebben opgebouwd. Door onze jarenlange ervaring beschikken we over een uitgebreid netwerk van vaste charters, vervoerders en chauffeurs voor transport van Polen naar Nederland en andersom. Zo regelen wij voor u eenvoudig het transport naar Polen in de breedste zin van het woord.

Meer informatie over ons wegtransport naar Polen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Dagelijks verzorgen wij compleet transport van en naar Polen

Iedere dinsdag, donderdag en vrijdag vertrekt groupage transport vanuit Nederland, België en Duitsland naar Polen. Op maandag, dinsdag en vrijdag vertrekt groupage vanuit Polen. Ook voor distributie binnen Polen, ADR- en koeltransporten neemt u met ons contact op.

Naast dat wij uw export naar Polen uit handen nemen, is het ook mogelijk om goederen te importeren uit Polen. Bovendien nemen we graag alle zorg uit handen, zoals tijdelijke opslag van goederen, bundelen van zendingen.

Vraag een offerte aan voor uw transport

Door onze jarenlange ervaring met wegtransport naar Polen profiteert u bij ons van een voordelige concurrerende prijs. Of u nu een deellading of complete zending nodig heeft, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Voor uw import en export Polen moet u dus bij BASAMRO Transport zijn. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.