Wegtransport Oekraïne

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor transport van Oekraïne naar Nederland en andersom?
Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.

Transport Oekraïne

BASAMRO Transport is uw betrouwbare partner voor uw transport van Oekraïne naar Nederland en andersom. Wij zijn gespecialiseerd in transport naar Oekraïne en blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwe markten. Wij kennen het land, de gewoonten en de actuele vervoersvoorschriften en regels per land. Zo nemen we alle zorg uit uw handen en garanderen we de beste kwaliteit voor het transport naar Oekraïne.

Gespecialiseerd in transport naar Oekraïne

De ontwikkelingen in het Associatieverdrag EU-Oekraïne zorgen voor veranderingen in de handel. Onze specialisten weten wat dit voor een invloed heeft op uw transport naar Oekraïne. Er wordt een ideaal plan opgesteld waarin desgewenst ook de op- en overslag van goederen en het bundelen van zendingen worden opgenomen. Onze werkwijze dekt het gehele traject.

Meer informatie over ons wegtransport naar Oekraïne?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Netwerk van meer dan drieduizend vervoerders

Doordat wij samenwerken met meer dan drieduizend vervoerders in binnen- en buitenland, kan iedere lading door ons vervoerd worden. Denk hierbij aan huiftrailers, tautliners, coiltransport of bulktransport. Kunt u geen volle vrachtwagen vullen of wilt u een combinatie met zee- en/of spoorvervoer? Onze specialisten vertellen u graag over de mogelijkheden voor transport naar Oekraïne.

Vraag een offerte aan voor uw transport

Een offerte aanvragen doet u eenvoudig en direct online. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een passende oplossing en financieel aantrekkelijk voorstel voor transport naar Oekraïne. Ook voor internationaal transport buiten Europa moet u bij BASAMRO zijn, wij zijn één adres voor al uw transportvraagstukken.