BASAMRO heeft jarenlange ervaring in glastransport

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw glastransport? Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.

Uw partner in glastransport

Bent u opzoek naar een betrouwbare partner die uw glastransport uit handen kan nemen? BASAMRO kan u helpen met al uw transportvragen omtrent het transporteren van glas. Wij begrijpen dat het transporteren van glas een boel randvoorwaarden met zich meebrengt en dat u op zoek bent naar een partner die ervaren is in het transporteren van glas in alle soorten en maten. BASAMRO heeft de nodige kennis en ervaring om uw transportvraagstuk tot een goed einde te brengen. Bij BASAMRO bent u aan het juiste adres.

Wij werken samen met partners die gespecialiseerd zijn in glastransport en volgen de laatste trends op het gebied van innovaties en materialen. Alle transportmiddelen worden zorgvuldig afgewerkt wat ervoor zorgt dat uw glas altijd veilig is en onbeschadigd aankomt op de eindbestemming. Onze chauffeurs zijn ervaren in het transporteren van glas en weten wat de do’s en dont’s zijn.  BASAMRO ontzorgt u volledig en neemt het glastransport volledig in handen. Of het nou om een lokale of wereldwijde zending gaat.

Wegtransport of zeetransport

BASAMRO heeft door jarenlange ervaring veel betrouwbare relaties opgebouwd in veel verschillende sectoren. BASAMRO is gespecialiseerd in zowel wegtransport als in zeetransport. BASAMRO is uiterst bekwaam in het vervoeren van alle verschillende soorten glas en kan het over de hele wereld transporteren.

BASAMRO voor uw glastransport

BASAMRO is de transportpartner die u kan helpen met alle glastransport vragen. Wij ontzorgen u van begin tot eind. BASAMRO als transportpartner brengt veel voordelen met zich mee:

  • We kopen al ons transport onafhankelijk in
  • Geen order is ons te groot
  • We opereren wereldwijd
  • BASAMRO is 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Vraag een offerte aan voor uw transport

Door onze jarenlange ervaring met de import en export van glas profiteert u bij ons altijd van concurrerende prijzen. Of het nu om een deellading of complete zending gaat, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met eens van onze deskundige medewerkers voor vrijblijvend advies, of vraag direct een online offerte aan.