Transport naar Slowakije

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor transport van Slowakije naar Nederland en andersom?
Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.

Transport naar Slowakije

Of u nu een complete vracht naar Bratislava of een standaard zending naar een onbekend dorpje middenin het land heeft, BASAMRO Transport weet de weg en verzorgt uw transport van en naar Slowakije tot aan de deur. Dankzij ons grote netwerk van lokale partners waar wij al jaren mee samenwerken, wordt uw transport naar Slowakije tot in de puntjes geregeld.

De specialist voor transport van en naar Slowakije

Slowakije wordt regelmatig gezien als het centrum van Europa en is de spreekwoordelijke brug tussen Oost en West Europa. Het is dus een land met een geografisch gunstige ligging, echter laat de infrastructuur nog te wensen over. Wij kennen het land door en door en weten de beste wegen. Ook werken wij samen met verschillende partners om uw export naar Slowakije tot in de puntjes voor u te regelen.

Meer informatie over ons wegtransport naar Slowakije?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Betrouwbare partners in Slowakije

Zo werken wij samen met een vaste partner die gespecialiseerd is in groupage transport naar Slowakije. Tevens regelen wij via deze partner opslag en distributie. Heeft u een complete vracht, een kleine zending, met ADR? Ook geen probleem. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij uw export naar Slowakije efficiënt, vakkundig en volledig regelen. Denk hierbij ook aan de bijbehorende papieren en extra activiteiten als tijdelijke opslag en crossdocking.

Vraag een offerte aan voor uw transport

Vraag eenvoudig een online offerte aan en onze medewerkers gaan er direct mee aan de slag. Voor u wordt de beste oplossing tegen een concurrerende prijs gevonden.

Is er nog iets niet duidelijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden.