BASAMRO heeft jarenlange ervaring in staaltransport

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw staaltransport? Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.

Staaltransport

Bij het vervoeren van staal is het belangrijk dat u met een ervaren partner samenwerkt die begrijpt hoe divers opdrachten kunnen zijn. BASAMRO heeft die jarenlange ervaring in staaltransport en we zien het als een van onze kernactiviteiten. Wij kunnen staal in elke vorm vervoeren, of het nu gaat om coils, platen, balken, buizen of staven. Iedere vracht heeft andere eigenschappen, het is belangrijk dat de vorm van staaltransport hierop aansluit. Dat begrijpen wij.

De textuur van het staal, de vorm en het gewicht hebben allemaal invloed op de manier waarop met staan omgegaan moet worden. Onze partners hebben decennia ervaring met het vervoeren van staal en stalen producten en weten precies waar ze op moeten letten bij staaltransport

Landelijk, continentaal of wereldwijd

Transport is er op alle verschillende niveaus. Zowel landelijk, continentaal als wereldwijd. Waar uw vracht ook heen gaat, uw transportpartner moet ervaren zijn met zowel de plek van vertrek als met de bestemmingslocatie. BASAMRO heeft die jarenlange ervaring. Wij opereren al tientallen jaren op landelijk, continentaal en wereldwijd niveau. Wat uw transportvraag ook is, u bent bij ons altijd aan het juiste adres.

BASAMRO is uw transportpartner

BASAMRO is de partner die u kan helpen met alle vormen van staaltransport.
Wij ontzorgen u van begin tot eind. BASAMRO als transportpartner heeft veel voordelen:

  • We kopen al ons transport onafhankelijk in
  • Geen order is ons te groot
  • We opereren wereldwijd
  • BASAMRO is 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Vraag een offerte aan voor uw transport

Door onze jarenlange ervaring met import en export van staal profiteert u bij ons van een voordelige concurrerende prijs. Of u nu een deellading of complete zending nodig heeft, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met een van onze deskundige medewerkers op voor vrijblijvend advies, of vraag direct een online offerte aan.