BASAMRO; uw ervaren partner in containertransport

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw containertransport? Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.

BASAMRO; Voor al uw containertransport

Containers zijn een veelzijdige manier om te transporteren per spoor, weg of zee. Bij BASAMRO kunnen wij alle formaten containers vervoeren, 20, 30, 40 of 45 ft container zijn voor ons geen enkel probleem. Maar ook containers zoals High Cube, Reefer, Flat Rack, Curtainside of Open Top formaat zijn mogelijk.

Wij kunnen uw containers nationaal, continentaal, of globaal verzenden. Uw containers worden via ons ingeklaard of ze worden ‘bonded’ vervoerd. Bij een ‘bonded’ transport worden uw containers onder douanetoezicht vervoerd. Heeft u andere eisen aan uw transport, laat het ons weten. We denken graag met u mee.

Specialist in alle transportvragen

Bij ons zijn uw containers in deskundige en betrouwbare handen. Van trein naar vrachtschip naar vrachtwagen of in elke andere gewenste volgorde. Wij kunnen met uw containertransport aan de slag, ongeacht afstand.

In ons wereldwijde netwerk van transporteurs zitten de specialisten die u zoekt. Samen met hen zorgen wij ervoor dat uw goederen veilig, onbeschadigd en tijdig op de eindbestemming aankomen.

Landelijk, continentaal of wereldwijd.

Transport is er op alle verschillende niveaus. Zowel landelijk, continentaal als wereldwijd. Waar uw vracht ook heen gaat, uw transportpartner moet ervaren zijn met zowel de plek van vertrek als met de bestemmingslocatie. BASAMRO heeft die jarenlange ervaring. Wij opereren al tientallen jaren op landelijk, continentaal en wereldwijd niveau. Wat uw transportvraag ook is, u bent bij ons altijd aan het juiste adres.

BASAMRO is uw transportpartner

BASAMRO is de transportpartner die u kan helpen met het transport van containers van alle formaten over alle afstanden. Wij ontzorgen u van begin tot eind. BASAMRO als transportpartner brengt veel voordelen met zich mee:

  • We kopen al ons transport onafhankelijk in
  • Geen order is ons te groot
  • We opereren wereldwijd
  • BASAMRO is 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Vraag een offerte aan voor uw transport

Door onze jarenlange ervaring met import en export van containers profiteert u bij ons van een concurrerende prijs. Of u nu een deellading of complete zending nodig heeft, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met een van onze deskundige medewerkers op voor vrijblijvend advies, of vraag direct een online offerte aan.