Uw goederen verschepen met BASAMRO Shipping

BASAMRO Shipping verzorgt de wereldwijde expeditie van al uw goederen.

BASAMRO Shipping

BASAMRO Shipping verzorgt de wereldwijde expeditie van al uw goederen. Of het nu gaat om zeecontainers uit het Verre Oosten of luchtvracht voor de Verenigde Staten: wij bieden u de transportoplossing die het beste aansluit op uw wensen en eisen voor een concurrerende prijs.

Wij gaan geen enkele transportuitdaging uit de weg. Een compleet vrachtvliegtuig charteren naar Hongkong? Een grootschalig kippertransport regelen binnen Frankrijk? Wij hebben het al eens gedaan.

Wereldwijd netwerk van partners

Het is onze taak om voor elke zending de beste vervoerder of reder te vinden. In de bijna dertig jaar dat BASAMRO Shipping actief is, hebben we een wereldwijd netwerk van partners opgebouwd die samen met ons op zoek gaan naar de juiste specialist voor uw transport, waar dat ook mag plaatsvinden.

BASAMRO Shipping heeft uitgebreide ervaring met staal. Met hetzelfde gemak regelen wij echter overzees transport van hout, papier, chemicaliën en welk ander product dan ook. Daarnaast vervoeren wij steeds vaker projectmatige lading, denk aan grote industriële machines tot complete patrouilleboten aan toe.

BASAMRO is uw transportpartner

BASAMRO is de transportpartner die u kan helpen met alle vormen van transport. Wij ontzorgen u van begin tot eind. BASAMRO als transportpartner brengt veel voordelen met zich mee:

  • We kopen al ons transport onafhankelijk in
  • Geen order is ons te groot
  • We opereren wereldwijd
  • BASAMRO is 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Shipping is specialistenwerk

Onze disponenten nemen u het hele traject uit handen, inclusief douaneformaliteiten, inspecties, bemonstering en alle andere activiteiten. Zij zijn op de hoogte van de relevante regelgeving in binnen- en buitenland en informeren zich doorlopend over internationale ontwikkelingen die impact op uw transport kunnen hebben. Uw goederen zijn bij ons in vertrouwde handen.

Vraag een offerte aan voor uw transport

Bekijk ook onze diensten voor het Verre Oosten, zoals import uit Indonesië en import of export naar China. Of bekijk wat we voor u kunnen betekenen als het gaat om transport naar centraal Azie.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met een van onze deskundige medewerkers op voor vrijblijvend advies, of vraag direct een online offerte aan.