Wegtransport zonder zorgen door heel Europa

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw transport? Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.

Wegtransport

BASAMRO Transport organiseert voor u het wegtransport door heel Europa. Onze ervaren disponenten gaan snel en doeltreffend op zoek naar het beste antwoord op uw transportvraag, of u nu een complete lading of een deellading wilt vervoeren.

Wij nemen u alle zorgen rondom transport uit handen, ook als het gaat om op- en overslag en douaneformaliteiten. Met BASAMRO heeft u geen omkijken meer naar uw transportactiviteiten en bent u niettemin verzekerd van uiterst concurrerende tarieven.

Transport op maat door heel Europa

Dankzij ons netwerk met meer dan drieduizend vervoerders kunnen wij naast het standaard vervoer per huiftrailer of tautliner elke andere vorm van wegtransport aanbieden. Denk aan:

  • Coiltransport
  • Bulktransport via kippers
  • Bulktransport via silowagens
  • Speciaal transport voor extreem hoge, brede, lange of zware lading
  • Ferryvervoer
  • Intermodaal transport

BASAMRO verzorgt dagelijks tientallen transporten op maat. Vanuit de Nederlandse havens Rotterdam, Amsterdam en Vlissingen en de Belgische havens Antwerpen, Gent en Zeebrugge vertrekken tautliners en andere vrachtauto’s naar bestemmingen in heel Europa. Natuurlijk regelen we omgekeerd ook uw transporten vanuit heel Europa naar deze havens of andere bestemmingen.

Sterk in transport naar Duitsland en Rusland

Dankzij de vestiging BASAMRO Aachen beschikken wij over een uitgebreid netwerk in Duitsland, dat de belangrijkste bestemming voor wegtransporten vanuit Nederland of België vormt. BASAMRO verzorgt niet alleen het transport van en naar Duitsland, maar is ook uw partner voor transport binnen dat land.

Naast Duitsland is ook Rusland een bekende bestemming voor BASAMRO. De divisie BASAMRO Shipping beschikt over uitgebreide ervaring met transport van en naar Rusland. Wij verzorgen voor u het hele traject naar deze snelgroeiende economie, of het nu gaat om louter wegtransport of een combinatie met zee- en/ of spoorvervoer.

Vraag een offerte aan voor uw transport

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met een van onze deskundige medewerkers op voor vrijblijvend advies, of vraag direct een online offerte aan.