Uw Indonesië-import in veilige handen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor transport van Indonesië naar Nederland en andersom?
Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.

Shipping Indonesië

Het team van BASAMRO Shipping telt mensen die gespecialiseerd zijn in zendingen naar het Verre Oosten. Ze maken gebruik van een uitgebreid netwerk van partners, dat zich uitstrekt van de Filipijnen tot Bangladesh en van Zuid-Korea tot Indonesië. Heeft u import uit Indonesië?

Laat BASAMRO de logistiek voor u regelen. In Indonesië maken we gebruik van een locale agent, een partner van het eiland Java met een netwerk dat zich uitstrekt over alle eilanden. Samen met deze partner zorgen wij ervoor dat uw Indonesië-import tijdig en veilig in Nederland arriveert. Of het nu gaat om hout, rubber of textiel: BASAMRO regelt niet alleen het transport, maar ook de bijbehorende papieren.

Meer informatie over ons transport naar Indonesië?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contacten en kennis

Een container vervoeren vanuit Indonesië naar Rotterdam of Antwerpen is een langdurig traject. Met de juiste contacten en kennis van de lokale markt kunt u die tijd zo veel mogelijk inkorten. BASAMRO heeft die contacten en kennis. Wij houden u voortdurend op de hoogte van de status van uw zending, zodat u weet wanneer u die container kunt verwachten en hoe u uw eigen planning daarop kunt afstemmen. Het enige wat u hoeft te doen, is ons de juiste informatie geven en de zending aan ons toevertrouwen.

Vraag een offerte aan voor uw transport

Wilt u meer weten over Indonesië-import of onze mogelijkheden in de andere landen uit het Verre Oosten? Neem dan contact op met ons of lees wat we kunnen betekenen voor uw import uit India of export naar China.

Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen enkele dagen een op maat gemaakt advies.