Milieu en CO2-reductie door BASAMRO.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw transport? Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.

Het milieu

BASAMRO is als transportpartner erg begaan met het milieu. We nemen dan ook verschillende maatregelen om onze CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden. Wij erkennen de voordelen van een schoner milieu en omarmen maatregelen die hieraan bijdragen. Onze chauffeurs rijden bewuster en anticiperen op het verkeer, wat leidt tot een lager brandstofgebruik. Daarnaast optimaliseren we al onze vrachten, waardoor er minder transport nodig is.

BASAMRO neemt het milieu altijd in acht wanneer we aan de slag gaan met uw transportvraag. Heeft u speciale milieuwensen, dan houden wij hier altijd rekening mee. Wilt u bijvoorbeeld graag werken met vrachtwagens met een EURO-6 motor? Dan regelen wij dat. Wij zullen altijd voldoen aan uw milieu eisen.

BASAMRO voor al uw transport

BASAMRO is de transportpartner die u kan helpen met al uw transportvragen. Wij ontzorgen u van begin tot eind. BASAMRO als transportpartner brengt veel voordelen met zich mee:

  • We kopen al ons transport onafhankelijk in
  • Geen order is ons te groot
  • We opereren wereldwijd
  • BASAMRO is 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Vraag een offerte aan voor uw transport

Door onze jarenlange ervaring profiteert u bij ons van een concurrerende prijs. Of u nu een deellading of complete zending nodig heeft, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met een van onze deskundige medewerkers op voor vrijblijvend advies, of vraag direct een online offerte aan.