Wegtransport Tsjechië

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor transport van Tsjechië naar Nederland en andersom?
Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.


Transport naar Tsjechië

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor uw transport van en naar Tsjechië? Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres. Wij regelen het transport, zorgen voor de bijbehorende papieren en organiseren desgewenst extra activiteiten zoals tijdelijke opslag.


Meer informatie over ons wegtransport naar Tsjechië?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uitgebreid en waardevol netwerk voor transport naar Tsjechië

Persoonlijke relaties staan in Tsjechië centraal en direct beginnen met zakelijke onderhandelingen wordt niet gewaardeerd. Het kost dus tijd om te investeren in een goede relatie. Door de jaren heen hebben wij goede contacten met verschillende vervoerders opgebouwd. Hierdoor zijn wij in staat uw transport naar Tsjechië tot in de puntjes te regelen.

Voor groupage transport werken wij in Tsjechië samen met een vaste partner die hierin is gespecialiseerd. Ook de opslag en distributie van goederen regelen wij via onze vaste partner. Hierdoor heeft u zelf geen omkijken meer naar uw transportactiviteiten. Heeft u een complete vracht, een kleine zending of ADR te vervoeren? Geen probleem, u bent bij ons aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan voor uw transport

Door onze jarenlange ervaring in export naar – en import uit Tsjechië profiteert u bij ons van een voordelige concurrerende prijs. Of u nu een deellading of complete zending nodig heeft, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Wilt u graag meer weten over ons transport tussen Tsjechië en Nederland? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies, of vraag direct een online offerte aan.