BASAMRO heeft jarenlange ervaring in houttransport

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw houttransport? Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.

Uw partner in houttransport

Heeft u een partner nodig voor uw houttransport? BASAMRO kan u helpen met alle vormen van houttransport, ongeacht lengte of hoeveelheid in binnen- en buitenland. Bij het vervoeren van hout is belangrijk dat u samenwerkt met een transportpartner die werkt met kwalitatief hoogwaardig materiaal en medewerkers met kennis en ervaring.

Of het nu gaat om planken, blokken, platen of een andere houtsoort, BASAMRO is uw ervaren partner in houttransport. Door slimme planning, ervaren partners en modern materiaal kunnen wij uw houttransport organiseren op een manier die u tijd en geld bespaard. Wij helpen u met voorraadbeheer, op- en overslag en uiteraard het transport zelf. Wij verzorgen het volledige logistieke plaatje, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Wegtransport of zeetransport

BASAMRO heeft door jarenlange ervaring veel betrouwbare relaties opgebouwd in veel verschillende sectoren. BASAMRO is gespecialiseerd in zowel wegtransport als in zeetransport. BASAMRO is uiterst bekwaam in het vervoeren van alle verschillende soorten hout. U kunt al uw transportvragen altijd bij ons neerleggen.

BASAMRO voor uw houttransport

BASAMRO is de transportpartner die u kan helpen met alle houttransport vragen.
Wij ontzorgen u van begin tot eind. BASAMRO als transportpartner brengt veel voordelen met zich mee:

  • We kopen al ons transport onafhankelijk in
  • Geen order is ons te groot
  • We opereren wereldwijd
  • BASAMRO is 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Vraag een offerte aan voor uw transport

Door onze jarenlange ervaring met import en export van hout profiteert u bij ons van een voordelige concurrerende prijs. Of u nu een deellading of complete zending nodig heeft, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met een van onze deskundige medewerkers op voor vrijblijvend advies, of vraag direct een online offerte aan.