Transport naar Turkije – Nederland voor import en export

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor transport van Turkije naar Nederland en andersom?
Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.


Transport Turkije – Nederland voor import en export

Uw lading transporteren naar Turkije? BASAMRO Transport is gespecialiseerd in transport van Turkije naar Nederland en andersom. Wij nemen alle zorg uit handen en leveren de goederen tot aan de deur. Alles wordt door ons geregeld waardoor u zich kunt focussen op uw bedrijf. Het transport naar Turkije was nog nooit zo gemakkelijk.


Meer informatie over ons wegtransport naar Turkije?

Neem vrijblijvend contact met ons op

De specialist voor import en export in Turkije

Bij export naar Turkije moet u rekening houden met invoerrechten. Daarnaast is het van belang dat u de juiste documenten meestuurt en moet u mogelijk extra invoerheffingen betalen voor de goederen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk voor export naar Turkije opgebouwd. Wij weten welke regels en documenten voor uw transport naar Turkije van belang zijn en hoe we het transport zo efficiënt mogelijk kunnen regelen.

Naast export naar Turkije bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de import uit Turkije. Ieder vraagstuk kunt u ons voorleggen, wij vinden gegarandeerd een passende oplossing.

Vraag een offerte aan voor uw transport

Door onze jarenlange ervaring in export naar – en import uit Turkije profiteert u bij ons van een voordelige concurrerende prijs. Of u nu een deellading of complete zending nodig heeft, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Wilt u graag meer weten over ons transport van Turkije naar Nederland? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies en informatie, of vraag direct een online offerte op