Wegtransport Kroatië

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor transport van Kroatië naar Nederland en andersom?
Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.


Transport Kroatië

Een vervoerder voor uw transport in Kroatië nodig? BASAMRO Transport verzorgt transport naar iedere bestemming, of het nu Zagreb, Split of Dubrovnik is. Dankzij onze jarenlange ervaring is de uitvoering en begeleiding van het transport Kroatië – Nederland van hoogwaardige kwaliteit. Zowel import als export is mogelijk. Ons vakbekwame team kijkt graag samen met u naar de beste en meest efficiënte oplossing voor uw transportvraagstuk.


Meer informatie over ons wegtransport naar Kroatië?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Gespecialiseerd in transport naar Kroatië

De toetreding van Kroatië tot de EU heeft het transport van en naar Kroatië een stuk eenvoudiger gemaakt. De infrastructuur in het land wordt langzaamaan verbeterd, maar momenteel kan het transport binnen Kroatië nog een uitdaging vormen. Wij zijn op de hoogte van de meest recente veranderingen en manieren voor een zo efficiënt mogelijk transport. Groupage transport of een complete container, BASAMRO kan iedere zending voor u vervoeren. Voor te hoge, brede, lange of zware lading bieden wij speciaal transport. Ook het combineren van zendingen behoort tot de mogelijkheden. Tijdens het transport van en naar Kroatië heeft u nergens omkijken naar. Wij zorgen er voor dat het traject vlekkeloos en naar wens verloopt.

Vraag een offerte aan voor uw transport

Online een offerte aanvragen is heel eenvoudig. Laat uw gegevens en uw vraag achter, dan nemen wij contact met u op. Uw aanvraag is altijd geheel vrijblijvend. Kijk ook eens naar de andere landen die wij bedienen.

Met een Europees dekkend netwerk kunnen wij u naast transport van Kroatië naar Nederland ook voor andere bestemmingen van dienst zijn. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.