Betrouwbaar en voordelig importeren uit India

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor transport van India naar Nederland en andersom?
Dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres.

Shipping India

India is een snelgroeiende producent van staal, machines en textiel, waarvan we ook in West-Europa steeds meer gebruikmaken. BASAMRO Shipping is uw betrouwbare partner voor al uw import uit India. Wij garanderen u een goede service en scherpe tarieven.

Met een lokale agent beschikken we over een deskundige en betrouwbare partner in Mumbai, veruit de grootste havenstad van India. Maar liefst zeventig procent van alle containers in India wordt afgehandeld in de directe omgeving van Mumbai. Samen met een lokale agent zorgen we ervoor dat ook uw container veilig en op tijd in Nederland aankomt.

Meer informatie over ons transport naar India?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Importeren vanuit India van deur tot deur

De diensten van BASAMRO Shipping houden niet op als uw container op het schip staat. Wij verzorgen het complete transport van deur tot deur. Of de fabriek nu in Mumbai staat of verderop in het binnenland: wij zorgen ervoor dat uw import vanuit India op tijd in uw eigen warehouse arriveert. Ook verzorgen wij de douaneafhandeling van uw zendingen.

Vraag een offerte aan voor uw transport

Wilt u meer weten over importeren uit India? Neem contact op met ons of lees wat we kunnen betekenen voor uw export naar Brazilië, import uit China of transport naar Rusland.

Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen enkele dagen een op maat gemaakt advies.