Uitgeschakeld (MdB 14-5-2019) Uw goederen verschepen vanuit Brazilië

Nederland is na China, de Verenigde Staten en Argentinië de belangrijkste handelspartner van Brazilië. Meer dan 5 procent van alle Braziliaanse exportproducten belandt in Nederland. Een deel van de groeiende import uit Brazilië wordt verzorgd door BASAMRO Shipping.

BASAMRO regelt voor u het transport van zeecontainers vanuit Santos, Rio de Janeiro, Rio Grande of één van de andere dertig havens in Brazilië naar Rotterdam of Antwerpen. Of het nu gaat om ijzererts, citrusvruchten of sojabonen: wij brengen uw producten onder de juiste condities op de plaats van bestemming. Wij zijn kortom een betrouwbare partner als het gaat om import uit Brazilië.

Export naar Brazilië

Omdat de Braziliaanse economie snel groeit, wordt dit Zuid-Amerikaanse land ook een steeds belangrijkere exportbestemming. Wij ondersteunen u graag bij uw export naar Brazilië. Wij verzorgen de logistiek, begeleiden de douaneafhandeling en houden u van begin tot eind op de hoogte van de stand van zaken.

Wilt u meer weten over onze diensten met betrekking tot de andere BRIC-landen? Neem contact op met ons of lees wat we kunnen betekenen voor uw transport naar Rusland, import uit India of import naar China.

Direct een offerte aanvragen